Parco del Mincio
VisitMincio
Tourists in the Park, between biodiversity, history, art and welcome
Foto della testata
share-facebookshare-twittershare-linkedinshare-mailshare-Whatsapp
Versione per la stampa Versione per la stampa
Torna alla versione classica
Home » VisitMincio » Tourists in the Park » » »

Cotechino Mantovano

PAT - Traditional Agri-Foodstuffs

A third of muscle from the fore quarters, a third of throat, a third of pork rind: this is the ancient recipe of cotechino prepared in the Province of Mantua. Pork meat and rind of medium grain get salted and packed into natural bowels; cotechini are left drying for one or two days.

Vuoi inviare una segnalazione di inaccessibilità di questo sito web?Invia segnalazione
2024 © Ente Parco del Mincio
Piazza Porta Giulia, 10 - 46100 Mantova (MN)
Tel 0376/391550 - Fax 0376/362657
Email: segreteria@parcodelmincio.it
Certified mail: parco.mincio@pec.regione.lombardia.it
 
Netpartner: Parks.it