Parco del Mincio
VisitMincio
Tourists in the Park, between biodiversity, history, art and welcome
Foto della testata
share-facebookshare-twittershare-linkedinshare-mailshare-Whatsapp
Versione per la stampa Versione per la stampa
Torna alla versione classica
Home » VisitMincio » Tourists in the Park » » »

Sbrisolona

PAT - Traditional Agri-Foodstuffs

Made with wheat and corn flour, eggs, almonds, sugar, lard or butter, Sbrisolona is a dry cake with a lumpy dough, which must not be cut, but broken with the hands. It is similar to the other rustic cakes made in Veneto and Trentino and is a well-known specialty from Mantua.

Sbrisolona
Sbrisolona cake
Vuoi inviare una segnalazione di inaccessibilità di questo sito web?Invia segnalazione
2024 © Ente Parco del Mincio
Piazza Porta Giulia, 10 - 46100 Mantova (MN)
Tel 0376/391550 - Fax 0376/362657
Email: segreteria@parcodelmincio.it
Certified mail: parco.mincio@pec.regione.lombardia.it
 
Netpartner: Parks.it